Компанія Lenovo під час виставки CES в Лас-Вегасі представила нові смарт-пристрої для будинку.

Дивитися мультфільми в колі сім’ї допоможе новий планшет Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 2-го покоління. Пристрій підтримує функції голосового помічника Google Assistant, режим Ambient Mode і обладнано “розумною” зарядною станцією. Знову і знову насолоджуватися улюбленими фотографіями дозволить фоторамка Lenovo Smart Frame з інтелектуальними функціями. Користувачі зможуть контролювати безпеку домашніх смарт-пристроїв з системою захисту Lenovo Connected Home Security, новим хмарним рішенням на платформі Lenovo Vantage.
Новинка Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 2-го покоління – універсальний повнофункціональний планшет, який працює на операційній системі Android. Завдяки режиму Ambient Mode пристрій можна використовувати як смарт-дисплей. Управляти голосом легко, адже планшет підтримує функції голосового помічника Google Assistant і “почує” вказівки власника з будь-якого кута кімнати. Досить однієї команди, щоб переглянути записи з камер, включити музику, перевірити прогноз погоди або керувати домашніми смарт-пристроями.
Планшет комплектується “розумною” зарядною станцією. Вона утримує пристрій у вертикальному положенні, відновлює і зберігає заряд. Коли планшетом не користуються тривалий час, зарядна станція трансформує його в цифрову фоторамку, яка автоматично відтворює улюблені фото. Модель оснащена 10-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD (1920 × 1080 пікселів) з вузькими рамками (4,6 мм), тому переглядати шоу і грати в ігри стане ще більш захоплююче. Насичені звукові ефекти забезпечать 2 бічні динаміки з підтримкою технології Dolby Atmos.

Потрібен планшет для всієї родини? Користувачі можуть створювати кілька облікових записів і активувати їх за допомогою функції розпізнавання обличчя. Доступ дітей до небажаного контенту батьки зможуть обмежити, налаштувавши режим Kid’s Mode. До того ж, планшет обладнаний функцією захисту очей, яка допоможе всім членам сім’ї безпечно користуватися пристроєм тривалий час. “Розумний” гаджет відстежує позу користувача і, при необхідності, нагадує вирівняти спину. В автомобілі або автобусі планшет попередить про нерівні ділянки дороги і підкаже, коли краще відкласти пристрій в сторону.


З “розумною” фоторамкою Lenovo Smart Frame з 21-дюймовим дисплеєм користувачі зможуть частіше згадувати найцінніші моменти життя. На рамці кожен знімок буде виглядати як “живий” і пробуджувати приємні спогади. Завдяки матовому екрану з покриттям антивідблиску користувачі зможуть насолоджуватися улюбленими фото і відео при будь-якому освітленні. “Розумний” датчик підлаштовується до кількості світла в приміщенні і регулює яскравість зображення для приємного перегляду фото в кабінеті, вітальні або спальні. Досить налаштувати діапазон рухів рукою, щоб управляти відтворенням фото та відео.
Захоплюєтеся мистецтвом? Безкоштовний додаток дозволяє відтворювати на фоторамці сотні художніх творів. Технології штучного інтелекту вдосконалюють показ фото, автоматично створюючи колажі з кращих зображень. Рамка обладнана спеціальним кріпленням, яке дозволяє обертати її на 90 градусів і переглядати фото в вертикальному або горизонтальному положенні. Щоб фоторамка краще підходила до інтер’єру користувачі можуть вибрати колір і матеріали пристрою на свій смак.

Турбуєтеся про кібербезпеку “розумного” будинку? Система Lenovo Connected Home Security захищає домашні смарт-пристрої від хакерських атак, шпигунства за сім’єю і крадіжки особистої інформації. Новинка отримала програмне забезпечення Lenovo Vantage версії 3.1.1, працює на базі платформи Coronet і доступна всім користувачам пристроїв і ПЗ від Lenovo. Система захисту відстежує гаджети, підключені до домашньої мережі і попереджає про несанкціонований доступ сторонніх осіб до них. Lenovo Connected Home Security сповіщає користувачів про можливі загрози, такі як: хакерські і фішингові атаки, і допомагає залишатися захищеними за допомогою індивідуальних інструкцій.

Користувачі можуть самостійно вибрати, які гаджети моніторити: планшети, смарт-годинник і дисплеї або інші домашні пристрої з інтелектуальними функціями. Звикли користуватися планшетом будинку? Користувачі можуть змінити налаштування і зробити планшет на ОС Android головним центром управління системи Lenovo Connected Home Security замість комп’ютера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *