Компанія Lenovo представила на українському ринку нові ноутбуки ігрового бренду – Lenovo Legion 5 Pro та 5i1 Pro.

Пристрої відрізняються стильним, стриманим дизайном та високою продуктивністю, тому знадобляться для робочих завдань та відпочинку за улюбленими іграми. Ноутбук Lenovo Legion 5i Pro обладнаний процесором Intel Core i7 11 покоління, а Lenovo Legion 5 Pro – AMD Ryzen 7 5800H. Одна з головних переваг пристроїв – відеокарта NVIDIA GeForce RTX, яка дозволяє користувачеві з головою поринути у світ високопродуктивних ігор.

У душі геймер, а на покликання контент-мейкер? Інженери Lenovo створили Legion 5 Pro і 5i Pro, щоб задовольнити потреби затятих гравців та творців графічних зображень або відеороликів. Завдяки процесору AMD Ryzen 7 5800H (у максимальній конфігурації) з частотою до 4.4 ГГц користувач зможе працювати з графічними та відеоредакторами або насолоджуватися ігровими новинками. Ноутбук із процесором Intel Core i7-11800Н (у максимальній конфігурації) з максимальною тактовою частотою до 4.5 ГГц забезпечить безперебійну роботу у вимогливих додатках.

Ноутбуки оснащені відеокартою NVIDIA GeForce, що відповідає за продуктивну роботу з графікою та проходження ігор класу ААА без збоїв та затримок. Lenovo Legion 5i Pro оснащений NVIDIA GeForce RTX 3050 об’ємом 4 Гб, потужністю до 95 Вт2. Lenovo Legion 5 Pro доступний з відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3070 об’ємом 8 Гб та потужністю до 140 Вт. Моделі оснащені оперативною пам’яттю до 16 Гб та SSD-накопичувачем до 512 Гб.

Ноутбуки серії Legion оснащені розумною системою охолодження Legion Coldfront 3.0, яка підтримує стабільний температурний режим процесора і відеокарти навіть при багатогодинних навантаженнях. Legion 5 Pro та 5i Pro отримали новий тип повітряно-крапельної системи охолодження між кулерами, інтелектуальну систему забору повітря, два вентилятори з турбонаддувом, отвори під клавіатурою та чотириканальною вивідною системою. Для забезпечення роботи без втрати продуктивності поглиначі тепла отримали доповнення у вигляді нового “розумного” режиму Legion Coldfront 3.0 для оптимізації системи в найвибагливіших іграх.
Технологія Q Control 4.0 дозволяє налаштовувати швидкість вентилятора та напругу виходячи з потреб конкретного завдання, що дозволяє продовжити час роботи або досягти максимальної потужності. Чи потрібно увімкнути максимальні налаштування під час гри? Технологія дозволяє вручну перемикатися між тепловими режимами Quiet, Balance та Performance та допоможе залишити всіх суперників далеко позаду.

Ноутбуки оснащені клавіатурою Legion TrueStrike з миттєвим відгуком та комфортнішим ходом клавіш, що забезпечує приємні відчуття від натискання. Це дозволяє набирати текст і перемагати ворогів із високою швидкістю та точністю. Інженери Lenovo оновили розкладку і тепер на клавіатурі виділено великі клавіші зі стрілками, цифровий блок, медіа-клавіші та сенсорну панель.
Моделі Lenovo Legion 5 Pro та Legion 5i Pro підтримують технологію Advanced Optimus3 від NVIDIA. Технологія аналізує показники відеокарти та автоматично перемикає зображення між інтегрованою та дискретною відеокартами, з метою оптимізації та економії заряду батареї. За допомогою Advanced Optimus моделі Lenovo Legion ефективно використовують переваги iGPU та eGPU у пристрої та досягають максимальної частоти кадрів без додаткових налаштувань.

Нові ноутбуки Lenovo Legion 5 Pro та 5i Pro – пристрої з 16-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю QHD (2560×1600 пікселів) та співвідношенням сторін екрану 16:10. Ігрові баталії зазвичай тривають багато годин? Ноутбуки сертифіковані організацією TÜV, що доводить ефективний захист від синього випромінювання екрану. Дисплеї Legion 5 Pro та Legion 5i Pro отримали на 34% велику щільність пікселів у порівнянні зі стандартною роздільною здатністю Full HD з діагоналлю 15,6 дюймів. Також пристрої підтримують технології Dolby Vision та VESA DisplayHDR 400. Екран забезпечує 100% охоплення колірного простору sRGB та максимальну яскравість екрана до 500 ниток. Фінальна битва і чи потрібно вирватися вперед, щоб перемогти суперників? У цьому геймеру допоможе технологія OverDrive, що забезпечує частоту оновлення екрана до 165 Гц та час відгуку 3 мс.

Аудіосистема з рішенням Nahimic забезпечить об’ємне звучання та дозволить почути навіть тихі кроки суперника під час битви. Звук вразить чіткістю та глибиною та допоможе повністю поринути в ігровий процес, насолодитися улюбленою музикою та спілкуватися з іншими членами команди.

Ноутбуки можна придбати у двох колірних рішеннях: Legion 5 Pro доступний у білому кольорі (Stingray White), а Legion 5i Pro – у сірому відтінку (Storm Grey). Корпус з авіаційного алюмінію відповідає за довговічність та міцність. Вага пристрою 2,45 кг, що дозволяє зручно користуватися ноутбуком у будь-якому місці. Чи потрібно терміново виконати робоче завдання, а зарядки немає під рукою? Legion 5i Pro забезпечує автономну роботу до 7,2 годин4, а Legion 5 Pro до 8,1 годин у hybrid mode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *