Компанія Ericsson представила нове рішення для стільникових операторів – Energy Infrastructure Operations, яке за допомогою технологій ІІ і передових розробок в області аналізу даних оптимізує енергоспоживання всієї мережевою інфраструктурою.

У новому рішенні застосовується передова бізнес-модель, яка формує можливості для економії операційних і капітальних витрат (OPEX і CAPEX) при одночасному зниженні викидів вуглекислого газу в атмосферу і забезпеченні максимальної доступності базових станцій. Максимальна економія енергії досягається в радіомережі, при цьому також знижуються витрати на обслуговування інфраструктури за рахунок скорочення кількості візитів на майданчики.

Розгортання Energy Infrastructure Operations дозволяє домогтися *:

· Зменшення OPEX приблизно на 15%;

· Скорочення числа візитів на майданчики приблизно на 15%

· Зниження числа збоїв, пов’язаних з проблемами подачі електроенергії, на 30%.

Ericsson Infrastructure Operations інтегровано з Ericsson Operations Engine – рішенням на базі технологій ІІ і аналізу даних, яке призначене для надання послуг з інтелектуального управління мережею.

Рішення Energy Infrastructure Operations пройшло тестові випробування в мережах операторів, з якими Ericsson співпрацює в Європі, Азії, на Близькому Сході і в Латинській Америці, і в даний час запущено в комерційну експлуатацію в мережі Telenor в М’янмі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *