Завдяки цьому партнерству Avaya зможе розширити географію і прискорити модернізацію своїх сервісів для уніфікованих комунікацій і контакт-центрів, доступних в хмарі Avaya ReadyNow.
Крім того, компанія зможе отримати доступ до інтелектуальних платформ, щоб з їх допомогою вивести обслуговування клієнтів на якісно новий рівень. Наприклад, Avaya зможе використовувати інтерфейси Watson API для прискорення процесу прийняття рішень і поліпшення клієнтського досвіду завдяки інтеграції функцій штучного інтелекту в процес обслуговування і підтримки, говориться в прес-релізі.

“Працюючи разом, IBM і Avaya планують створити найбільш комплексне з усіх існуючих на ринку рішень для контакт-центрів. Воно покликане об’єднати програмне забезпечення та інфраструктуру Avaya – кращі в своєму класі – з широкими можливостями IBM в області гібридних хмарних середовищ, консалтингу і послуг за впровадження “, – заявив старший віце-президент Avaya за рішеннями і технологіями Кріс МакГуган (Chris McGugan).

Працюючи з IBM над реалізацією стратегії з впровадження гібридного хмари, Avaya вирішує два завдання. По-перше, компанія планує модернізувати свої рішення за допомогою таких передових технологій, як штучний інтелект. По-друге, клієнти Avaya зможуть скористатися перевагами великої географії та високої продуктивності дата-центрів IBM.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *