Корпорації Sony і Microsoft займуться створенням майбутнього хмарних технологій на базі Microsoft Azure для покращення ігрових і стрімінгових сервісів

Sony і Microsoft оголосили про стратегічне партнерство для розвитку ігрових хмарних технологій, а також рішень в області штучного інтелекту. Про це повідомляє The Verge.

Обидві корпорації займуться створенням майбутнього хмарних технологій на базі Microsoft Azure для покращення власних ігрових і стрімінгових сервісів. Також Azure може стати дата центром для різних ігрових продуктів Sony, включаючи PlayStation Now.

“Microsoft завжди була для нас ключовим бізнес-партнером, незважаючи на те, що в деяких областях ми прямі конкуренти. Я впевнений, що, об’єднавшись для спільної роботи над майбутнім хмарних технологій, ми зробимо важливий внесок в розвиток інтерактивних розваг”, – заявив керівник японської корпорації Кенічіро Йосіда.

Генеральний директор Microsoft Сатья Наделла також прокоментував співпрацю: “Sony завжди була лідером в розважальній і технологічній сферах, а наше партнерство будується на інноваціях. Наша співпраця дає в руки Sony потужність Azure, яка допоможе створити нові ігрові та розважальні споживчі товари”.

В першу чергу, подібне партнерство допоможе Sony запустити PlayStation Now у більшій кількості регіонів, де у компанії немає власних дата центрів – вона зможе використовувати Microsoft Azure.

Раніше в компанії Sony розповіли подробиці про вихід приставки PlayStation 5.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *