Компанія Transcend Information, Inc., світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє портативний твердотільний накопичувач ESD230C з інтерфейсом USB 3.1 Gen 2 Type-C.
Накопичувач поєднує в собі портативність і високу надійність, а також здатний забезпечити цілісність інформації, що зберігається і відрізняється високою швидкістю передачі даних. За своїми розмірами ESD230C не більш кредитної картки і з легкістю поміститься в портмоне, що робить його ідеальним вибором для ділової людини, якому необхідно захопити в поїздку важливі файли і цифрові документи.

Завдяки використанню інтерфейсу SuperSpeed ​​USB 3.1 Gen 2 і застосування технології SLC-кешування, накопичувач ESD230C демонструє неймовірно високу швидкість передачі даних, яка сягає до 520 МБ / с при читанні і до 460 МБ / с при записі. Крім того, завдяки підтримці протоколу UASP (USB Attached SCSI Protocol), при використанні з сумісними комп’ютерами, швидкість передачі даних при роботі з цим накопичувачем може перевищувати показники стандартного інтерфейсу USB 3.0.

Розміри з кредитну картку і вага всього 35 грам дозволяють покласти накопичувач в портмоне і заощадити настільки цінне вільне місце в портфелі. Завдяки стійкому до подряпин покриття, цей накопичувач збереже свій первісний стильний вигляд навіть через безліч поїздок.

ESD230C поставляється з двома кабелями: USB Type-C на Type-C і USB Type-C на Type-A, що дозволяє підключати накопичувач до настільних комп’ютерів, ноутбуків і ігрових приставок, оснащених інтерфейсами USB Type-C або стандартним USB. Крім ПК, ESD230C можна застосовувати з мобільними пристроями, що підтримують OTG-технологію.

Transcend Elite – це фірмове програмне забезпечення для ОС Mac OS X і Windows, покликане оптимізувати процес управління даними. Користувачі можуть безкоштовно завантажити даний пакет з веб-сайту Transcend. Серед основних функцій Transcend Elite: резервне копіювання і відновлення, шифрування даних і синхронізації з хмарними сховищами Dropbox і Google Drive.

Портативний твердотільний накопичувач Transcend ESD230C пропонується у варіантах ємністю 240, 480 і 960 ГБ, і забезпечений трирічною обмеженою гарантією Transcend.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *