Razer міжнародний лайфстайл-бренд для геймерів, оголошує про випуск Razer Sila – високопродуктивного WiFi-роутера для повсякденного застосування.

Пристрій оптимізовано для ігор, що вимагають стабільного з’єднання, стрімінгу і скачування мультимедіа-контенту.

Не у всіх будівлях є проводове інтернет-з’єднання з доступом в кожній з кімнат.  Значно ширше розвивається мобільний геймінг, і в таких умовах дуже важливою  є наявність надійного WiFi. Роутер Razer Sila створювався для ігрових сеансів і трансляцій без затримок і відповідає сучасним потребам користувачів консолей, лептопів і мобільних пристроїв.

В Razer Sila застосовується ряд технологій для забезпечення найбільш стабільного з’єднання в офісі або вдома. Серед них Razer FasTrack і Multi-Channel ZeroWait DFS, можливість створення коміркової мережі з виділеною магістраллю. Налагодження та управління за допомогою мобільного додатку роблять експлуатацію Sila простий і зручною.

Що застосовується в Razer FasTrack ПЗ – це QoS-двигун для розумного управління трафіком. Razer FasTrack використовує глибокий аналіз пакетів і адаптивну технологію навчання, дозволяючи користувачеві встановлювати пріоритет трафіку, грунтуючись на додатку і тип пристрою: від мобільних телефонів і «розумних» ТБ, до ПК і консолей. Система автоматично виявляє консолі PlayStation, Xbox і Switch, і їх користувачі можуть з легкістю адаптувати свою мережу для найбільш плавної гри або стрімінгу. Razer FasTrack в один дотик включає ігровий режим для автоматичного резервування смуги під онлайн-ігри.

“Наші пристрої і ПЗ постійно досягають нових висот продуктивності,” говорить Мінь-Лян Тан, співзасновник і генеральний директор Razer. “Але висока точність і низькі затримки не мають сенсу, якщо обривається WiFi. Тому ми зробили черговий крок у побудові міцного фундаменту для нашої екосистеми, і це – WiFi, що працює де б не перебував користувач. ”

Патентована технологія Multi-Channel Zero-Wait DFS дозволяє «чистим» WiFi-каналах уникати мережевого трафіку і підтримувати високі показники в додатках, без схильності до затримок і роз’єднання.

Роутер Razer Sila здатний сформувати просунуту порожнисту мережу. Два модулі Razer Sila можуть бути об’єднані для покриття WiFi площею 550м2, додаткові модулі дозволяють розширити територію дії. Razer Sila є трисмуговим роутером, має виділену 5 ГГц backhaul-магістраль і 2 незалежних fronthaul-ланки, і працює на 4 одночасних DFS-каналах для зниження перешкод і перевантаження мережі.

Пристрій розроблялося у співпраці з інженерно-технологічною компанією Design Labs, заснованою вихідцями з мережевих гігантів Qualcomm і Broadcom. Ignition Design Labs відома роутером Portal Smart WiFi, який завоював безліч нагород в 2016 році.

“Razer з великою увагою ставиться до рівня дизайну, інженерії та продуктивності. Ми були раді виступити партнером Razer і застосувати наш досвід і патентовані технології при створенні унікального потужного роутера для передової екосистеми геймерів, “заявляє Террі Нго, генеральний директор Ignition Design Labs.

Особливості продукту:

  • Razer FasTrack – «розумний» адаптується QoS + DPI двигун з глибоким аналізом пакетів, а також пріоритезацією додатків і пристроїв для трансляцій та ігор на високій швидкості
  • Multi-Channel ZeroWait DFS – додаткова пропускна здатність на закритих захищених каналах для надійного з’єднання без перешкод і затримок
  • Tri-Band Mesh with Dedicated Backhaul – для широкого покриття і максимальної проізводітельноості
  • Intelligent Active Steering – забезпечує автоматичне підключення пристроїв до найбільш потужному сигналу
  • App and Smart Software Support – додаток для iOS і Android з просунутими можливостями для створення гостьової мережі і управління безпекою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *