IBM оголосила про значні досягнення в розробці флеш-сховищ і програмного забезпечення, які дозволять суттєво знизити вартість зберігання даних і вдосконалити рішення для гібридних і приватних хмарних середовищ.

Новий масив FlashSystem може зберігати більше інформації в тих же габаритах і дозволяє знизити вартість зберігання даних більш, ніж в 2 рази.
Нова версія ПЗ Spectrum Virtualize спрощує міграцію даних в хмарні середовища і аварійне відновлення з них.
Нове ПЗ, яке дозволяє використовувати як власні сховища IBM, так і сторонні рішення спільно з контейнерними середовищами Docker і Kubernetes.
Пілотна версія ПЗ IBM Spectrum Control Storage Insights Foundation, яке об’єднує сховища даних з технологіями штучного інтелекту і машинного навчання. Це ПЗ дозволяє збирати метадані та діагностичну інформацію для оптимізації продуктивності, використовуваної ємності і безпеки інфраструктури зберігання даних.
«Компанії відчувають потребу в трансформації існуючий інфраструктури зберігання даних з пасивного центру витрат на ключовий елемент модернізації і розвитку їх бізнесу. На нашу думку, тільки ті підприємства, які масштабно аналізують і використовують дані, зможуть досягти цієї мети, – прокоментував Ед Уолш, Генеральний Директор підрозділу систем зберігання даних і програмно визначеної інфраструктури IBM. – Щоб допомогти замовникам досягти цих результатів, ми анонсуємо нове покоління флеш-систем. Ці системи дозволять істотно знизити вартість зберігання і, в той же час забезпечать безперервну доступність даних як локально, так і в хмарних середовищах для більш якісної підтримки реалізації бізнес-стратегії замовників».

«Це оголошення підкреслює, що IBM, серед усього іншого, володіє ефективною стратегією розвитку технології FlashCore, – сказав Ерік Бюрдженер, директор з досліджень в області зберігання компанії IDC. – Технології FlashCore нового покоління, включаючи високощільне середовище 3D TLC NAND і апаратно прискорює стиснення і шифрування, розширюють можливості нових флеш-масивів IBM. Вони забезпечують більш високу щільність інфраструктури та доступність даних, що зберігаються при кращому співвідношенні ціна-якість».

Лідерство IBM в розробці систем і ПЗ зберігання підтверджують понад 380 патентів, отриманих компанією за розробку систем зберігання, включаючи технологію IBM FlashCore, і понад 700 патентів на ПЗ IBM Spectrum Storage. Флеш-масиви IBM ось уже чотири роки поспіль є одними з лідерів Квадранта Gartner в категорії твердотільних масивів зберігання даних. Крім того, корпорація останні три роки ставала постачальником №1 програмно визначається ПЗ, згідно IDC.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *